راههایی جهت تقویت قوه ی حافظه
14 آذر 1392 توسط سایه خورشید
پیوند: http://www.askdin.com/thread21314-52.html#post435387
متاسفانه یکی از مشکلاتی که اکثر افراد به اون مبتلا هستن ضعف قوه حافظه و به خاطر سپاری دراز مدت تصاویر و مفاهیم هست.اکنون برای تقویت قوه حافظه نکاتی رو خدمتتون تقدیم میکنیم. که برخی از این نکات در کتب طب سنتی حکمای پیشین ذکر شده و برخی دیگر نیز حاصل تحقیقات داننشمندان پزشکی امروزی هست:
- خوردن گیاه کندر
- مصرف گوشت بوقلمون بخاطر داشتن مواد مغزی امگا 3
- همچنین مصرف ماهی به علت داشتن چربی امگا3
- بوکردن گیاه رزماری
- استفاده از عصاره گیاهانی چون آویشن، اسطوخودوس، اکلیل کوهی
- خوردن میوه هایی همچون انجیر، توتفرنگی، گریپفروت، انار، گوجهفرنگی، کلم بروکلی، هویج، زرد آلو ، آلو و به و کرفس
- خوردن بادام و عسل
- استفاده از روغن بادام زمینی و روغن زیتون
- استفاده از عدس،تخمه آفتابگردان وجوانه گندم و تخم کدو
- حجامت کردن
- استفاده از مسواک بعد از وعده های غذایی
- تلاوت زیاد قرآن
- قیلوله(خواب قبل از ظهر)
- شانه زدن موها
- پرهیز از خوردن شیر هنگان ناهار و شام
- پرهیز از خوردن نوشابه های گازدار
- پرهیز از بلافاصله خوابیدن بعد از غذا
- پرهیز از مصرف لبنیات همراه با غذاهای آهندار یا قرص آهن
- پرهیز از مصرف چای بعد از غذا
- پرهیز از جویدن آدامس
- پرهیز از خوردن پنیر
- پرهیز از خوردن سیب ترش
- پرهیز از خوردن گشنیز
- پرهیز از راه رفتن بین دو زن
- پرهیز از نگریستن به دارآویخته
- پرهیز از شب بیداری
- پرهیز از خواندن سنگ قبرها
- پرهیز از بلند کردن ناخنها
- پرهیز از زیاد خوردن گوشت حیوانات وحشی
- پرهیز از زیاد خوردن گوشت گاو